Вести

ЗОРАН СЕМЕНОВИЋ ЈЕДНОГЛАСНО ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ШИД

Изборна скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Шид одржана је данас је у сали Културно образовног центра Шид. У претходном периоду су у свим Месним одборима одржани избори на којима је изабрано ново руководство месног одбора и то: председници месних одбора, потпредседници, секретари и делегати за Изборну скупштну
Скупштини је присуствовало 79 делегата, од укупно 79. Делегати Изборне скупштине Општинског одбора Српске напредне странке Шид, су били јединствени у одлуци и изгласали да на челу Општинског одбора Српске напредне странке Шид буде Зоран Семеновић, који ће савесно и одговорно обављати функцију председника странке, у интересу свих чланова Српске напредне странке. На предлог новоизабраног председника ОО СНС Шид биће изабрани и потпредседници и то Дејана Крсмановић и Здравко Симић, као и секретар ОО Миленка Субић.
Након што је председник Изборне комисије саопштио резултате гласања, према којима је Зоран Семеновић једногласно изабран за председника ОО СНС Шид, нови председник обратио се Скупштини и изразио захвалност.
„Биће ми велика част да водим Општински одбор Српске напредне странке Шид, али и огромна одговорност и обавеза. Велики су изазови пред нама, и очекује нас много посла у будућности али сам сигуран да следећи политику нашег председника Александра Вучића, само уједињени можемо одговорити свим изазовима. Морамо да радимо још више, преданије и маривљивије јер само уз снажан Општински одбор Српске напредне странке, Шид може бити боље место за живот свих наших грађана".
Изборној Скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Шид присуствовали су и гости из Извршног одбора Српске напредне странке.