Видео

ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ У ТРИ УЛИЦЕ У ШИДУ

Почели су радови на асфалтирању улица Николе Влашког, Јанка Веселиновића и Саве Шумановића у Шиду. Завршетак се очекује у наредне две недеље. Финансијер радова је ЈП Путеви Србије, у сарадњи са Општином Шид.

ГОСТ У СТУДИЈУ - ЗОРАН СЕМЕНОВИЋ

Актуелна ситуација везана за измештање илегалних миграната са територије шидске општине, реконструкција саобраћајнице у улици Николе Влашког и изградња индустријске зоне теме су о којима је у студију Коперникус РТВ Шид говорио заменик председника општине Шид, Зоран Семеновић

ПОЧЕТАК РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ЗГРАДЕ ДОМА КУЛТУРЕ У АДАШЕВЦИМА

Месна заједнице Адашевци, уз подршку и помоћ локалне самоуправе, започела је радове на реконструкцији зграде Дома културе. Реконструкција ће се вршити у више фаза, прва фаза радова подразумева комплетно претресање крова. Уз помоћ локалне самоуправе у наредној буџетској години биће реализоване и друге фазе које се односе на пресецање влаге и унутрашње уређење. Према речима предсеседнице Месне заједнице Адашевци Гордане Мишковић у Дом културе се није улагало годинама уназад, саду су најзад смогли снаге да обнове и уреде овај обкекат који је неопходан селу.