Вести

ПОДЕЛА БАДЊАКА

Општински одбор Српске напредне странке Шид,традиционално на данашњи дан, организовао је штанд и поделу бадњака у центру града.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА НА ШТАНДУ

Поштујући све прописане епидемиолошке мере, чланови Српске напредне странке Месног одбора Кукујевци, организовали су штанд у центру села где су разговарали са мештанима Кукујеваца и упознали их са активностима и радом Општинског одбора Српске напредне странке Шид.

ПОМОЋ У ОРГАНИЗАЦИЈИ НОВОГОДИШЊЕГ БАЗАРА

У Месној заједници Кукујевци, поштујући све прописане епидемиолошке мере, данас је одржан Новогодишњи базар који је организовало Удружње жена "Вретено-мајке Кукујеваца". Вредне жене овог удружења припремиле су слане и слатке ђаконије, које су продавале а прикупљена средства усмериће у хуманитарне сврхе.

ДОНАЦИЈА УДРУЖЕЊУ ЖЕНА "МАНАСТИРСКИ БИСЕРИ" ИЗ ПРИВИНЕ ГЛАВЕ

Чланице Уније жена Општинског одбора Српске напредне странке Шид данас су посетиле Удружење жена "Манастирски бисери" из Привине Главе и том приликом им уручиле вредну донацију, обезбеђењу од личних прилога чланова СНС, која се састоји од дела беле технике и кућних апарата.

ДОНАЦИЈА ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ „ГРАНИЧАР“ ЈАМЕНА

Фудбалски клуб „Граничар“ Јамена данас су посетили чланови Општинског одбора Српске напредне странке Шид и Савета за спорт који су заједно са члановима Месног одбора Јамена управи клуба уручили донацију која се састоји од моторне косачице за траву.

НОВО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У БАЧИНЦИМА

Чланови Српске напредне странке Шид, Месног одбора Бачинци данас су организовали акцију постављања и уређења дечијег игралишта са пратећим мобилијаром у центру села. Средства за набавку и постављање дечијег игралишта обезбедили су чланови и симпатизери странке добровољним прилозима.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА БЕРКАСОВО

Активисти Општински одбор Српске напредне странке Шид, Месног одбора Беркасово још једном су показали хуманост на делу. Шидски напредњаци су организовали још једну акцију у којој су обишли и помогли породици која је на разговору са грађанима тражила помоћ око рушења старе куће.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА БЕРКАСОВО

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Беркасово данас су организовали радну акцију у склопу које су уредили простор испред МЗ, просторије Месне заједнице као и унутрашњост сеоске капеле на којој су радови завршени у овој години.

Pages