Вести

ЗАБАВА У ПИЏАМАМА ЗА КРАЈ ДЕЧЈЕГ КУЛТУРНОГ ЛЕТА

Вечерашњом забавом у пиџамама и фантастичним мађионичарским триковима, затворено је седмо Дечје Шидско културно лето.
Растајемо се на кратко, до 20.августа, када нас очекује улица пуна узбудљивих садржаја и вече посвећено најмлађим суграђанима.

ПОСЕТА ДЕЦЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ОПШТИНИ ШИД

Малишани са Косова и Метохија данас су гости општине Шид.
Током једнодневне посете обишли су знаменитости шидске општине, а међу њима и Галерију слика "Сава Шумановић", где им је добродошлицу у општину Шид пожелео председник Зоран Семеновић и у њиховом друштву провео данашњи дан.

ДЕЧЈЕ КУЛТУРНО ЛЕТО

Другог дана Дечјег културног лета малишани су имали прилику да уживају у представи "Хвала Вуку за азбуку" у извођењу Цветина Аничића и "Циркус Партију" у извођењу Креативног погона.
Други дан Дечјег културног лета својим присуством су обогатила деца са Косова и Метохије.

МЕЛОДИЈЕ РУСКОГ ДВОРА

Фестивал народних и тамбурашких оркестара "Мелодије Руског двора" одражан је по петнаести пут вечерас у порти Владичанског двора у Шиду у организацији Културно-просветног друштва "Ђура Киш".

ДЕЧЈЕ КУЛТУРНО ЛЕТО

Данас је почело седмо Дечје културно лето.
Првог дана манифестације у Установи за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан" малишани су уживали у концерту Бранислава Росића са "Летећом гитаром" и пена журки.

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА О ДОДЕЛИ БЕСПОВРАТНЕ ПОМОЋИ ЗА КУПОВИНУ СЕОСКЕ КУЋЕ СА ОКУЋНИЦОМ

Данас је председник општине Шид, Зоран Семеновић потписао и заједно са сарадницима из Повереништва за избегла лица и миграције општине Шид поделио пет уговора о додели бесповратне помоћи за куповину сеоске куће са окућницом породицама избеглих лица и уговор о додели средстава за решавање стамбених потреба једне поро

ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ У УСТАНОВИ ЗА ФИЗИЧКУ КУЛТУРУ И СПОРТСКУ РЕКРЕАЦИЈУ "ПАРТИЗАН"

Захваљујући средствима Покрајинске Владе и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, установа за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан" Шид реализовала је посебан програм под називом Инвестиционо одржавање на замени столарије у објекту за физичку културу и спортску рекреацију "Партиза

Pages