Вести

УРЕЂЕЊЕ ФУДБАЛСКОГ ИГРАЛИШТА У АДАШЕВЦИМА

Општински одбор Српске напредне странке Шид наставља да помаже обнову и уређење спортске инфраструктуре на територији шидске општине. На иницијативу Месног одбора Адашевци, активисти СНС обезбедили су и поставили нову заштитну ограду за заустављање лопте на фудбалском игралишту ФК "Граничар" Адашевци.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА ЈАМЕНА

Јесење уређење села организовали су активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Јамена, који су заједно са УЖ "Јаменчанке" дали свој допринос улепшавању свог села.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА ВАШИЦА

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Вашица, заједно са Удружењем жена из села организовали су радну акцију у свом селу.
Активисти су уредили просторије Месне заједнице, покосили зелене површине у селу, покупили смеће и уредили просторије МО СНС Вашица.

РАДНА АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ИЛИНАЦА

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Илинци, организовали су се и уредили зелене површине у селу као и прилазе у село.

РАЗГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА

Данас у просторијама ОО СНС Шид организовани су разговори са грађанима које је водио координатор ОО СНС Шид Чедомир Божић у присуству председника ОО Зорана Семеновића и његовог тима а све у циљу решавања проблема са којима се сусрећи грађани шидске општине.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА БИНГУЛА

Активисти Општинског одбора Српске напреднe странке Шид, Месног одбора Бингула, организовали су акцију уређења дечијег игралишта у селу.
Активисти су уредили зелену површину око игралишта, офарбали и поправили покидане справе.
Средства за акцију обезбедили су чланови и симпатизери странке.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА ВАШИЦА

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Вашица, заједно за мештанима Вашице организовали су радну акцију уређења сеоског гробља.
Активисти су окречили капелу, покосили зелене површине и посадили саднице цвећа, како би простор око капеле добио још уређенији изглед.

Pages