Вести

ЧЕСТИТКА

"Истина Васкрсења снажно одјекује у нашем времену, нека нас, зато, радост Васкрса подсети да мир доносе само они који истински воле и они који праштају. Са жељом да Васкрс проведете у здрављу и радости, окружени ближњима, поздрављам вас најрадоснијим поздравом - Христос васкрсе!"

ВАСКРШЊЕ ЈУТРЕЊЕ У ХРАМУ УСПЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ

У храмовима широм наше општине прослава Васкрса почела је поноћним литургијама. Васкрс, празник који потврђује победу добра над злом, дочекан је и у Храму Успења Пресвете Богородице у Шиду, а поноћну Литургију, прву после дана хришћанске жалости, служио је протојереј-ставрофор Зоран Јагодић.

ОЗЕЛЕЊАВАЊЕ ПУТНОГ ПОЈАСА У ЕРДЕВИКУ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Ердевик протеклих дана искористили су лепо време како би уредили своје село. Чланови СНС организовали су акцију озелењавања путног појаса, и то приликом је посађено неколико десетина садница тополе.

Разговори са грађанима на штанду

Активисти ОО Српске напредне странке Шид, Месног одбора Моровић искористили су лепо време да разговарају са својим мештанима на штанду коју су организовали у центру села, и том приликом поделили су реклами материјал који је обезбеђен од добровољних прилога чланова и симпатизера странке.

РАЗГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Зоран Семеновић данас је у просторијама Месног одбора Беркасово разговарао са грађанима о проблемима са којима се сусрећу.

ПРИЈЕМ ГРАЂАНА

Подпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Дејана Крсмановић и секретар одбора Миленка Субић обишле су мештане Илинаца где су разговарале са грађанима о проблемима са којима се сусрећу.

Разговор са грађанима на штанду

Активисти ОО СНС Шид, Месног одбора Илинци данас искористили лепо време да са својим суграђанима разговарају на штанду који су организовали у центру села, том приликом подељен је промотивни материјал који је обезбеђен од добровољног прилога чланова и симпатизера странке.

Pages