Вести

ДОДЕЛА СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ

Чланови савета за спорт и омладину Општинског одбора Српске напредне странке Шид уручили су спортску опрему ФК"Обилић" Кукујевци и ФК "Синђелић" из Гибарца.

РАЗГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА НА ШТАНДУ

Последњег дана изборне кампање "Александар Вучић - За нашу децу", кандидати за одборнике и активисти Српске напредне странке Шид , свих Месних одбора и данас су се организовали на најпрометнијим деловима града и села како би грађанима поделили промотивни материјал и слатке поклончиће, али и како би још јед

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА НА ШТАНДУ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, свих Месних одборa одржали су данас Инфо- штандове у свим насељеним местима шидске општине и на више локација у Шиду.

АКЦИЈА МЕСНОГ ОДБОРА СОТ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Шид, Месног одбора Сот организовали су радну акцију на спортском терену у центру села. Активисти су офарбали ограду око спортског терена ,мобилијар, поставили нове мреже за кошарку и фудбал са циљем да улепшају овај терен.

УЛАГАЊЕ У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ

Захваљујући доброј сарадњи Општинског одбора Српске напредне странке Шид са фирмом "CVB construction" која од скора има седиште у Шиду, данас је асфалтиран пут око насеља Јелице Станивуковић. Ови радови су донација новоотворене фирме грађанима овог насеља.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА НА ШТАНДУ

Чланови Српске напредне странке Месног одбора Шид, организовали су штанд центру града где су разговарали са грађанима Шида, упознали их са активностима и радом Општинског одбора Српске напредне странке Шид. Активисти СНС поделили су суграђанима рекламни материјал Српске напредне странке.

РАДОВИ НА ПУТУ ЈАМЕНА - РАЧИНОВЦИ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ

У Месној заједници Јамена у току су радови на путу Јамена-Рачиновци гранични прелаз, захваљујући труду Општинског одбора Српске напредне странке Шид и доброј сарадњи са републичким и покрајинским институцијама инвестиција коју деценијама прижељкују мештани Јамене коначно ће бити реализована.

ПРВИ ИНВЕСТИТОР ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊУ ПОГОНА У ИНДУСТРИСКОЈ ЗОНИ АДАШЕВЦИ

Почетком следеће недеље на индустриској зони у КО Адашевци на аутопуту Е - 70 , први инвеститор "Thermowool" почиње изградњу погона за производњу стаклених влакана у којој ће се запослити у првој фази око 60 лица.

ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ ВОДОСНАБДЕВАЊА ЉУБЕ

После низа лажних обећања у претходним деценијама једино је Општински одбор СНС Шид и Месни одбор Љуба испунио предизборно обећање дато пред изборе за савете Месних заједница 2019.године да ће пијаћа вода стићи у ово насељено место. Данас је званично пуштена у рад водоводна мрежа у насељеном месту Љуба.

Pages