Вести

ПОМОЋ У ОРГАНИЗАЦИЈИ НОВОГОДИШЊЕГ БАЗАРА

У Месној заједници Кукујевци, поштујући све прописане епидемиолошке мере, данас је одржан Новогодишњи базар који је организовало Удружње жена "Вретено-мајке Кукујеваца". Вредне жене овог удружења припремиле су слане и слатке ђаконије, које су продавале а прикупљена средства усмериће у хуманитарне сврхе. Новогодишњој чаролији највише су се обрадовали најмлађи мештани наше општине, уживали су у новогодишњем програму, игри са Аном, Елзом и Олфом као и сликању са Деда Мразом.
Чланови Српске напредне странке средствима прикупљеним из личних прилога, обезбедили су донацију прехрамбених и других производа који су били неопходни овом удружењу и на тај начин помогли организацију Новогодишњег базара.
Општински одбор Српске напредне странке Шид подржава, подстиче и помаже сва Удружења на територији шидске општине која организују овакве и сличне базаре које имају хуманитарни карактер.Чланови ОО СНС Шид још једном су показали хуманост на делу јер наше мало некоме значи пуно и истичу да ће се увек одазвати и учествовати у свим хуманитарним акцијама.