Вести

ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

Општина Шид је и ове године обрадовала новогодишњим пакетићима више од 2800 малишана широм општине. Данас су у Спортској хали у Шиду уручени новогодишњи пакетићи деци са територије Шида - рођеној у овој години, па све до узраста 4.разреда основне школе, док се и у другим насељеним местима организују пригодни програми за најмлађе суграђане у сусрет предстојећим празницима.
У новогодишњој атмосфери, уз музику, дружење и сликање са Деда Мразом, подели пакетића присуствовао је и председник општине Шид, Зоран Семеновић.
Он је овом приликом истакао да нема веће радости од оне подељене са децом, зато ће се општина Шид и надаље трудити да овим гестом улепшава празнике најмлађима. Деци, родитељима, васпитачима и учитељима пожелео је срећне предстојеће празнике, распеване и шарене као данашње дружење, и нову годину испуњену здрављем и мноштвом разлога за срећу.
Вечерашњи програм својим спектакуларним наступом обогатили су Циркус аниматори. Од такмичарских игара, лудог плеса, светлећег робота, сјајних вила и ватрене виолине, Циркус аниматори упалили су празничну атмосферу у нашем граду.