Вести

ОО СНС ШИД ЧЕСТИТАО СВИМ ВЕРНИЦИМА НАЈРАДОСНИЈИ ХРИШЋАНСКИ ПРАЗНИК ВАСКРС

Општински одбор Српске напредне странке Шид данас је у Шиду на неколико локација организовао штандове поводом предстојећег хришћанског празника.
Председник ОО СНС Шид Зоран Семеновић, чланови и активисти ОО СНС Шид су разговарали са нашим суграђанима и поделили им пригодне поклоне, обезбеђене од личних прилога чланова и симпатизера СНС, и на тај начин им честитали најрадоснији хришћански празник Васкрс. Симболичним поклонима и слаткишима највише су се обрадовали наши најмлађи суграђани.
Зоран Семеновић председник ОО СНС Шид честитао је сви верницима предстојећи празник Васкрс са жељом да га проведу у миру и благостању окружени породицом и пријатељима и истакао да је Вакрс празник над празницима који симболизује победу живота над смрћу, и поручио нека нам овај празник буде подстицај да наставимо заједно да радимо за напредак наше локалне заједнице.
Симболичним поклонима шидски напредњаци су својим суграђанима честитали предстојећи празник уз жеље да Васкрс у све домове унесе пре свега здравље, солидарност, толеранцију и међусобно уважавање.